Ekološki čebelarji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MEDENI STUDENEC

METELKO Miha

Studenec 23 A, 8293 Studenec
040570933
metelko.m@gmail.com
https://ms-carnica-queens.eu

Sredi slovenskih gričev in dolin, v objemu neokrnjene narave, izvirajo živahni in igrivi sladki studenci.

Vizija našega MEDENEGA STUDENCA temelji na biologiji čebel in izhaja iz pozornega opazovanja ter težnje po visoko kakovostnih čebeljih pridelkih. Zato smo se odločili za ekološko čebelarstvo. Naša odlika ni v tradiciji, kot bi se od čebelarjev skoraj pričakovalo, pač pa v drugačnem in svežem pogledu na čebelarstvo, včasih tudi izven okvirjev pričakovanega.

Od prve kapljice medu, ki smo se je takrat ponosno in z velikimi pričakovanji razveselili vsi zbrani družinski člani, je preteklo že več kot desetletje. V tem času je naš Medeni studenec nosil med, cvetni prah, propolis, matični mleček in različne mešanice čebeljih pridelkov. Leta 2019 pa so v svet poletele naše prve čebelje matice, ki jih zaradi lažje prepoznavnosti na tujem trgu tržimo pod blagovno znamko ms carnica queens.

Za imenom MEDENI STUDENEC stojiva Miha in Sara Metelko, ki z vsakodnevnim predanim delom želiva uresničiti svoje sanje in vam ponuditi najkvalitetnejše čebelje pridelke, ter matice z najboljšimi značilnostmi in lastnostmi kranjske sivke.